Ademcoaching

Ontspanning start hier


Met een verbonden ademhaling open je als het ware je ademhalingssysteem. Je krijgt meer zuurstof binnen dan normaal, wat van alles losmaakt in je hoofd en lijf. Er kunnen emoties, angst of oud zeer loskomen. Deze duren maar even. Je leert deze gevoelens te accepteren door er simpelweg doorheen te ademen.


Verbonden ademhalen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel sterker wordt en helpt jou alles wat je niet hebt willen voelen en waar je last van hebt, op te heffen.

Acceptatie door ademhaling


Het grote verschil tussen ‘normale’ coaching en ademcoaching (ookwel breathwork genoemd)  zit hem in dat je tijdens coaching vanuit je hoofd aan het denken wordt gezet door te onderzoeken hoe het komt dat je je op een bepaalde manier voelt, en bij ademcoaching maak je juist contact met je lichaam. 


Tijdens het ademwerk werken we met de verbonden ademhaling. De verbonden ademhaling betekent dat je de inademing verbindt aan de uitademing. Als je die pauzes weglaat, gebeurt er iets bijzonders. Hierbij komen we in contact met alles wat er in het lichaam zit opgeslagen als verschillende emoties, trauma’s, blokkades, belemmeringen.Een ademsesssie

Intake

Per mail ontvang je een formulier om alvast iets over je achtergrond en over  je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te vertellen. Deze nemen we door en bespreken we jouw intentie; waar wil je aan werken? 


Ademsessie

De sessie is verdeeld over een actief gedeelte, waarbij door middel van de verbonden adem de transformatie gaat plaatsvinden. En een ontspanning fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. 


In totaal duurt een ademsessie ongeveer 1,5 uur.

Ademsessies Slowdown Alphen aan den Rijn

Zeggenschap over je leven

Stap voor Stap

Ademcoaching Slowdown Alphen aan den Rijn

Ademcoaching individueel of duo

€ 125,-  (duosessie 140,-)

Groepsessies Slowdown Alphen aan den Rijn

Ademcoaching 

groepen

€ 45,- pp. (vanaf 6 personen)