Annemiek van Zoomeren

Ademcoach SlowDown

Annemiek van Zoomeren

Mijn naam is Annemiek van Zoomeren (1982) en mijn passie is om mensen weer fit en gezond helpen te worden. Ontspannen. Weer te leren voelen. Vanuit zachtheid, puur en simpel. 


Tijdens mijn opleiding en werk als SlowRun-coach (zie www.slowrun-alphenaandenrijn.nl) raakte ik steeds meer geïnteresseerd in ademwerk en de kracht daarvan. Tijdens het SlowRunnen zetten we verschillende ademtechnieken in om op een ontspannen manier te kunnen (hard-)lopen en ik zag het grote effect hiervan.

Ik heb hierna verschillende workshops en coaching sessies gedaan en kwam erachter hoe je je ademhaling kunt inzetten als tool. Een krachtige tool die je altijd bij je draagt. Niet voor niets zeggen we dat de ademhaling de dirigent van je leven is. 


Ik leerde middels sessies weer contact te maken met mijzelf. En om meer rust bij mezelf te vinden, want mijn hoofd voelde af en toe als een computer waarvan ik de “uitknop” niet wist te vinden. Van hier uit ontstond het enthousiasme om dit alles door te geven en ben ik de opleiding voor ademcoach gaan volgen. Ook heb ik de opleiding voor coaching, mindfulness & meditatie afgerond. Inmiddels geef ik individuele sessies, groepssessies en verschillende trainingen.


Na zelf de magie van adem- en lichaamsgerichtwerk helemaal te hebben ervaren, ben ik heel dankbaar het proces van anderen naar meer verbinding en leven vanuit je eigen kern te ondersteunen. 

Ademtherapie

Verbinding met jezelf

Ademcoaching (ookwel breathwork genoemd) richt zich op contact met je lichaam.

Tijdens een sessie werken we met de verbonden ademhaling. Verbonden ademhalen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel sterker wordt en helpt jou alles wat je niet hebt willen voelen

en waar je last van hebt los te laten.

Individuele coaching slowdown Alphen aan den Rijn

Individuele coaching


Groepsessies Slowdown Alphen aan den Rijn

Groepsessies

Events van Slowdown Alphen aan den Rijn

Events

Ik nodig je uit

Laten we samen groeien

Vraag vrijblijvend meer over ademcoaching, volg SlowDown op instagram of meld je aan.